AUTO kopen

Een nieuwe of andere auto kopen kan een spannend proces zijn. Bekijk hier daarom eens rustig het volledige aanbod en de mogelijkheden voor jou.

OCCASIONS

Autokwaak staat goed bekend in de regio dankzij het uitgebreide aanbod in occasions. Een veelvuldig wisselende voorraad zorgt ervoor dat er vrijwel altijd een auto naar jouw smaak bij zit. Staat je gewenste auto er niet bij? Niet getreurd, dan gaan wij hem gewoon voor je vinden!

NIEUWE AUTO'S

Ook voor nieuwe auto’s ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren geregeld nieuwe auto’s aan onze klanten. Zo weet je ook zeker dat jouw auto de juiste en vertrouwde zorg krijgt van onze gespecialiseerde monteurs. Bekijk gerust de mogelijkheden!

YOUNGTIMERS

Autokwaak is de sinds kort ook gespecialiseerd in Youngtimers. Deze auto’s zijn ouder dan 15 jaar en hebben een aantrekkelijke aanschafprijs en een bijzonder lage afschrijving. De auto’s die wij leveren kunnen vaak nog jaren mee!

AUTOFINANCIERING

De Autofinancier is al jaren het vertrouwde adres voor alles wat met het financieren en verzekeren van uw auto heeft te maken.

ZOEKOPDRACHT

Zit jouw auto nou niet bij de huidige voorraad? Vul dan hier het zoekformulier in. Wij gaan dan opzoek naar de juiste auto voor je! Op basis van specifieke voorkeuren als: brandstof, transmissie en KM-stand vinden wij vaak binnen de kortste keren je gewenste auto.

Contact

Locatie

Brouwerstraat 51b
2231 HP RIJNSBURG

E-mail

info@autokwaak.nl

Bel of app

071-4021513

Openingstijden

Showroom

Maandag t/m vrijdag
07:45 tot 17:15 uur
Zaterdag
09:00 tot 16:00 uur

Werkplaats

Maandag t/m vrijdag
07:45 tot 17:15 uur

Neem contact op