autobedrijf

AUTOkwaak

Autokwaak bestaat al 50-jaar en heeft daarmee veel historie. Lees hier meer over het verleden, heden en de toekomst van het bedrijf.

AUTOKWAAK
Autokwaak is niet zomaar een autobedrijf, al 50 jaar staan wij in de omgeving bekend als een zeer betrouwbare onderneming. Al onze klanten kunnen makkelijk even binnenlopen om wat te vragen. De betrokkenheid tussen onze klanten en het bedrijf (en andersom) is dan ook enorm. Regelmatig ontvangen wij uit dankbaarheid gebak of een bloemetje, maar ook andersom proberen wij de klanten onze dankbaarheid te tonen. Dit omschrijft in een paar zinnen hoe warm de sfeer is die binnen Autokwaak heerst. Niet alleen de klanten uit Rijnsburg ervaren dit maar ook uit verder gelegen plaatsen, zijn wij zo eerlijk en betrokken mogelijk naar elkaar.

Het vertrouwde aan Autokwaak zit hem er ook in dat er weinig veranderd wordt aan de invulling van het personeel. Oprichters Piet en Nico van der Kwaak komen nog geregeld over de vloer. Roland Brussee, de huidige eigenaar, is zelf al meer dan 30 jaar terug begonnen bij van der Kwaak. Ook de reparatie, administratie en receptie-werkzaamheden worden uitgevoerd door vertrouwde en bekende gezichten. Dit is zowel voor de klant als voor het personeel een fijn gegeven.

Contact

Locatie

Brouwerstraat 51b
2231 HP RIJNSBURG

E-mail

info@autokwaak.nl

Bel of app

071-4021513

Openingstijden

Showroom

Maandag t/m vrijdag
07:45 tot 17:15 uur
Zaterdag
09:00 tot 16:00 uur

Werkplaats

Maandag t/m vrijdag
07:45 tot 17:15 uur

Neem contact op