APK

APK

Na de Autokwaak APK kan jouw auto er weer 1 of 2 jaar tegen. Auto’s worden tegenwoordig zo goed gemaakt, dat de periode tussen de algemene periodieke keuringen is verlengd. Er geldt nu een 4-2-2-1 interval. Een benzineauto van 2005 of jonger heeft na 4 jaar zijn eerste APK. De twee keer daarop is de auto pas na 2 jaar aan de APK-beurt. En pas als de auto 8 jaar of ouder is, moet hij om het jaar worden gekeurd. Dat scheelt dus weer, als je een jonge auto hebt.

TIJDENS DE APK LOPEN WIJ ALLES VOORDELIG VOOR JE NA

We bekijken de technische staat van de auto, controleren de remblokken en remschijven, kijken of het motoroliepeil in orde is, checken oliefilter en vloeistoffen, controleren de banden, brengen ze zo nodig op spanning en lopen de verlichting na. Kortom, we laten niets aan het toeval over.

WE VOEREN HET ONDERHOUD EXACT UIT VOLGENS FABRIEKSVOORSCHRIFT

Bij Autobedrijf Van der Kwaak beschikken we over de exacte onderhoudsvoorschriften van autofabrikanten. Daardoor kunnen we het onderhoud van je auto net zo goed en nauwgezet uitvoeren als de merkdealer. We weten precies welke werkzaamheden we bij een bepaalde leeftijd of kilometerstand moeten verrichten. En welke onderdelen bij een bepaalde beurt moeten worden vervangen.

WE ZIJN VEEL VOORDELIGER DAN DE MERKDEALER, MAAR GEEN PRIJSSTUNTERS

Voor de kwaliteit die wij leveren, betaal je een aantrekkelijk lage prijs. Dat komt door ons scherpe uurtarief. Daardoor ben je bij ons altijd voordeliger uit dan bij de merkdealer. Wij gaan niet mee met de APK-stuntprijzen van soms maar 5,-. Wij willen onze onafhankelijkheid bewaren. Als wij zeggen dat er iets aan je auto moet gebeuren, dan is dat ook zo.

PRIJZEN

Rijd je auto op benzine? Dan kan je hem bij ons al APK laten keuren vanaf 45,-. Heb je een diesel? Dan kan je al vanaf 55,- bij ons terecht.

GEEN VERRASSINGEN ACHTERAF

Wij werken met ‘all-in’ tarieven. Voor een viergastest of roetmeting betaal je bij ons niets extra. Ook de afmeldkosten bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer en de administratiekosten zijn bij ons bij de prijs inbegrepen. Bij Autobedrijf Van der Kwaak kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

WE STUREN JE GRAAG EEN REMINDER VOOR JE APK-BEURT

Ben je te laat met jouw APK-beurt, dan loop je de kans dat je wordt bekeurd. Wij hebben een eenvoudige oplossing om dat te voorkomen. Download de handige Autokwaak-app en krijg een pushbericht wanneer er informatie is over jouw auto!