Over ons

Autokwaak

Autokwaak is niet zomaar een autobedrijf, al 50 jaar staan wij in de omgeving bekend als een zeer betrouwbare onderneming. Al onze klanten kunnen makkelijk even binnenlopen om wat te vragen. De betrokkenheid tussen onze klanten en het bedrijf (en andersom) is dan ook enorm. Regelmatig ontvangen wij uit dankbaarheid gebak of een bloemetje, maar ook andersom proberen wij de klanten onze dankbaarheid te tonen. Dit omschrijft in een paar zinnen hoe warm de sfeer is die binnen Autokwaak heerst. Niet alleen de klanten uit Rijnsburg ervaren dit maar ook uit verder gelegen plaatsen, zijn wij zo eerlijk en betrokken mogelijk naar elkaar.

Het vertrouwde aan Autokwaak zit hem er ook in dat er weinig veranderd wordt aan de invulling van het personeel. Oprichters Piet en Nico van der Kwaak komen nog geregeld over de vloer. Roland Brussee, de huidige eigenaar, is zelf al meer dan 30 jaar terug begonnen bij van der Kwaak. Ook de reparatie, administratie en receptie-werkzaamheden worden uitgevoerd door vertrouwde en bekende gezichten. Dit is zowel voor de klant als voor het personeel een fijn gegeven.

BOVAG

Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.